ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΔΑΠΕΔΟΔώστε στο χώρο σας μοναδική αίσθηση με προγυαλισμένο δάπεδο, ένα εντυπωσιακό μονοσάνιδο πάτωμα αμερικάνικης δρυός προλαδωμένης επιφάνειας.Ε ίναι ένα εντυπωσιακό μονοσάνιδο πάτωμα αμερικάνικης δρυός προλαδωμένης επιφάνειας, με λοξότμητες ακμές, που κατά τη διάρκεια της ωρίμανσής του μέσα από τα χρόνια αλλάζει χρωματικά, επηρεασμένο από τις συνθήκες φωτός και περιβάλλοντος του χώρου σας, δημιουργώντας κάτι μοναδικό.

Όλοι εμείς στην Timbersa, παρακινούμενοι από την αγάπη μας για το ξύλο ως πρωτογενές υλικό, αλλά και από τη γνώση της επιρροής του στο χώρο, φέρνουμε στο χώρο μας, σε συνεργασία με την Tarkett, ξύλινα προγυαλισμένα δάπεδα με την υπογραφή ποιότητας της καταξιωμένης γαλλικής εταιρείας.ELEGANCE:

Εξαιρετικά φαρδιές και μακριές σανίδες με όλες τις ρωγμές και τους ρόζους του ξύλου και χειροποίητη λοξότμηση. Μια υψηλού κύρους συλλογή που προσφέρει ένα νέο επίπεδο δεξιοτεχνίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
HERITAGE:

Φαρδιές σανίδες με ρουστίκ αποτέλεσμα. Τα νερά του ξύλου ενισχύονται με βούρτσισμα και βαφή, ώστε να δοθεί έμφαση στα χαρακτηριστικά αυτά που κάνουν κάθε σανίδα μοναδική.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά


PRESTIGE :

Η σειρά prestige τιμά τη δημιουργία της φύσης αλλά και την αντοχή και ανθεκτικότητα του ξύλου στο πέρασμα του χρόνου. Με εκλεπτυσμένη και φυσικά φθαρμένη όψη, οι σανίδες της σειράς Prestige φαίνονται σα να είχαν παραμείνει σε εξωτερικό χώρο, για να φθαρούν από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά


VINTAGE :

Δάπεδα με ιστορία. Ίχνη ξυλουργικής, σημάδια από πριόνι και εγκοπές. Η σειρά Vintage συνδυάζει τη γοητεία και τη λεπτομέρεια των παλιών ξύλινων δαπέδων, για να απολαμβάνετε παλαιωμένη εμφάνιση από την πρώτη μέρα.

Τεχνικά ΧαρακτηριστικάNOBLE :

Σχεδίαση που επαναφέρει την καλαθόπλεξη, μια κλασσική τεχνική της δεκαετίας του 1950. Το επιπλέον φινίρισμα με hardwax oil πάνω από τη βουρτσισμένη επιφάνεια και την παραδοσιακή τοποθέτηση λούστρου δημιουργεί μια εξαιρετική αλληλεπίδραση με το φως, για ένα διαχρονικό αλλά και μοντέρνο αποτέλεσμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά


SHADE :

Μια κομψή επιλογή που προσφέρει τη ζεστασιά του ξύλου με απαλά και φυσικά χρώματα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά


PURE :

Μια συλλογή που επικεντρώνεται στην ποιότητα, την παράδοση και την ανθεκτικότητα, διατηρώντας τη φυσικότητα στις αποχρώσεις του ξύλου.

Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΣχεδιάστε το δικό σας χώρο εδώ:

ROOM DESIGNER