ΒΙΝΥΛΙΚΟΒινυλικό δάπεδο μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλής ανθεκτικότητας για υγιές και όμορφο περιβάλλον από την εταιρεία εμπορίας ξυλείας Timbersa στην Αθήνα.Η συνεργασία της Timbersa με τη Tarkett μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στο χώρο μας βινυλικά δάπεδα με την κορυφαία τεχνολογία που εγγυάται μια από τις πρώτες εταιρείες κατασκευής βινυλικών δαπέδων στον κόσμο, προσφέροντας έτσι όλα αυτά τα πλεονεκτήματα-χαρακτηριστικά που κάνουν τα βινυλικα δάπεδα της Tarkett να ξεχωρίζουν.
Ανθεκτικότητα: Η εξαιρετική τους αντοχή στο χρόνο, η ανθεκτικότητά του στην υγρασία και στους λεκέδες (μη πορώδες υλικό) και η μεγάλη αντοχή σε κρουστικές δυνάμεις, καθιστά την επιλογή βινυλικού δαπέδου ίσως μια από τις καλύτερες όσον αφορά την ανθεκτικότητα στην αγορά δαπέδου εσωτερικού χώρου.

Σχεδιασμός: Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων -από μοντέρνα ως κλασσικά-, υφής και μοτίβων, παρέχει τη δυνατότητα ευρείας επιλογής αλλά και προσαρμογής του δαπέδου στο ύφος της αρχιτεκτονικής του χώρου σας.

Πρακτικότητα: H παροχή λύσης για κάθε δωμάτιο του χώρου σας -μοτίβα για παιδικό δωμάτιο, αδιάβροχα για τους χώρους του μπάνιου, σκληρής επιφάνειας για χώρους έντονης χρήσης- αλλά και η ευκολία τοποθέτησης (οδηγός τοποθέτησης) παρέχοντας επιφάνειες σε διαχειρίσιμα μεγέθη –βινυλική λωρίδα για μικρούς χώρους ρολά για μεγάλους- έχουν καθιερώσει το βινυλικό δάπεδο της Tarkett ως ένα από τα κορυφαία στον τομέα της πρακτικότητας.

Υγιές Περιβάλλον: Εδώ και πολλά χρόνια η Tarkett εστιάζει στην παραγωγή δαπέδων χαμηλών έως εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών (από 10 έως 100 φορές χαμηλότερων εκπομπών από τα κατώτερα όρια της αυστηρότερης νομοθεσίας). Πλέον με την εισαγωγή της νέας γενιάς βινυλικών δαπέδων, προχωρά ένα βήμα μπροστά αφαιρώντας τους φθαλίτες απ’ όλα τα βινυλικά της δάπεδά. Οι πλαστικοποιητές που χρησιμοποιούνται είναι ίδιοι με αυτούς που χρησιμοποιούνται στα υλικά συσκευασίας τροφίμων και στα παιδικά παιχνίδια.
Σχεδιάστε το δικό σας χώρο εδώ:

ROOM DESIGNER